fbpx

Sporten in Schagen is weer leuk met: Yoga Fit Mix

“Een leuke, speelse en dynamische sportles toegankelijk voor iedereen en elk niveau!”

Deze unieke sportles genaamd: “Yoga Fit Mix” is speciaal voor jou als je graag weer met plezier wilt sporten in Schagen.

De Yoga Fit Mix les is een unieke vorm van bewegen waarbij je de optimale balans ervaart tussen ontspanning (Yin) en inspanning (Yang).

Op een leuke manier sporten in Schagen met Yoga Fit Mix!

Vind je het lastig om een sport te vinden dat je leuk vindt? Een sportles waarbij je sterker én flexibeler wordt zonder dat je uren naar de sportschool hoeft?

Met de Yoga Fit Mix les heb je de kans om op een relaxte en leuke manier weer lekker te sporten. Ik vind namelijk dat sporten weer plezier moet geven en niet zo statisch als in de sportschool.

Past deze unieke sportles in Schagen bij mij?

Deze leuke sportles in Schagen past bij jou als de onderstaande punten jou aanspreken:

  • Je wilt graag flexibeler en sterker worden;
  • Het lijkt je leuk om verschillende sportvormen te leren zoals: Yoga houdingen, Animal Movements, Dans en Fitness;
  • Je wilt weer vertrouwen in je lichaam;
  • Het lijkt je ook leuk om te ontdekken wat je lichaam allemaal kan;
  • Je zoekt ook wat meer rust, ontspanning en gronding in jezelf;
  • En het lijkt je fijn om op een bewuste, gefocuste en ontspannen manier te sporten, zónder dat je over je grens heen gaat

Passen deze bovenstaande punten bij jou? Dan is Yoga Fit Mix echt iets voor jou!

Fitness Schagen alternatief sport

Waarom sporten in Schagen met Yoga Fit Mix?

Ik vind dat sporten zo fijn en goed kan voelen, maar ik zie vaak één probleem: tijdens het sporten wordt ons ego vaak competitief. Hierdoor gaan we sneller over ons grens en kunnen we ons onzeker voelen.

Ons ego is focust zich liever alleen op het aantal herhalingen ‘reps’, of het gewicht dat we tillen. Het richt zich vooral op de uiterlijke vorm. En aangezien dat nooit goed genoeg is, is sporten op een gegeven moment niet meer leuk en zijn we er snel weer klaar mee.

Maar ik vind dat sporten zoveel meer is dan alleen zo vaak mogelijk het aantal kilo’s tillen! Ik zie het als een prachtig innerlijk proces. En dat wil ik jou graag laten ervaren!

 

Mijn doel is dan ook om jou weer het plezier van sporten en bewegen te laten ervaren.

En je zult gaan ervaren dat je van de Yoga Fit Mix les evengoed sterker, flexibler, meer ontspannen en mobieler wordt én je leert jezelf beter kennen.

Voor wie is deze Yoga Fit Mix les?

Dat is eigenlijk heel simpel: voor iedereen die graag weer op een leuke manier wilt sporten in Schagen.

Iedereen kan meedoen, omdat iedereen binnen zijn of haar mogelijkheden kan bewegen en van daaruit verder kan groeien.

En het enige wat je nodig hebt is: vertrouwen, wat doorzettingsvermogen en een beetje nieuwsgierigheid om nieuwe bewegingen uit te proberen.

 “Ieder persoon heeft de mogelijkheid om sterker te worden en kan nieuwe dingen aanleren: deze mogelijkheden wil ik, op een verantwoorde en ontspannen manier, naar boven halen. Binnen jouw grenzen natuurlijk!”

Benieuwd of het ook geschikt is voor jouw lichaam? Neem dan even contact op zodat ik je van advies kan voorzien.

Fitness in Schagen instructeur Irene

Hoe verloopt deze sportles?

Deze unieke sportles in Schagen verloopt in grote lijnen als volgt:

  1. We starten altijd met een deel gronding, zodat we even tot onszelf kunnen komen.
  2. Vervolgens gaan we starten met het dynamische gedeelte en gaan we bewegingen doen uit verschillende disciplines, zoals: Hatha en Yoga, Animal Movements, Dans en Fitness.
  3. De les wordt altijd afgesloten met Yin Yoga en het stretchen van onze spieren. We sluiten ook af met een stukje gronding en meditatie.

“Sporten in Schagen hoeft niet saai te zijn, want met deze sportles leer je allerlei verschillende bewegingsvormen aan. Je zult enthousiast raken als je ervaart hoeveel levensenergie en vreugde je ervaart tijdens het sporten naar jouw kunnen.”

Weer leuk sporten in Schagen? Start met een Gratis Proefles!

Natuurlijk kun je de Yoga Fit Mix les het beste zelf even ervaren. Daarom kun je bij mij altijd eerst een Gratis Proefles aanvragen

Wil je dit? Klik dan op de onderstaande knop en vul je gegevens in. Dan neem ik daarna binnen één dag contact met je zodat jij kunt starten met je eerste Yoga Fit Mix les in Schagen.

De voordelen van Yoga Fit Mix:

Sporten in Schagen bij Yogaschool Alyna onderscheid zich door de volgende kenmerken. 

met plezier sporten in schagen

Ervaar de levensenergie

Met deze sportles kun je weer op een bewuste manier de levensenergie voelen stromen middels het sporten in Schagen op een bewuste manier.

sporten in schagen sterker worden

Ontspannen sterker worden

Met deze sportles beweeg je op een bewuste manier. Zo kun je sterker worden zónder dat je over je grens heen gaat. De kans op blessure is daardoor ook kleiner.

flexibler worden

Flexibeler worden

Doordat we verschillende yoga-houdingen doen, wordt je ook flexibeler en er is voldoende tijd voor het stretchen van je spieren.

sporten in schagen voor meer rust

Rustiger in je hoofd

Sporten in Schagen en rustiger worden in je hoofd? Het kan met deze Yoga Fit Mix les!

meer zelfvertrouwen en plezier

Zelfverzekerder en plezier

De focus ligt op het (her)vinden van plezier in het sporten. Ook heerst er een relaxte en open sfeer waar geen ruimte is voor oordeel (het ego). Dit leidt uiteindelijk tot meer zelfverzekerdheid.

leuke sportles in schagen

Weer lekker met plezier sporten!

En uiteindelijk is het gewoon leuke manier om weer te sporten in Schagen!

Vraag je hier Gratis Proefles aan!

Ik snap dat je graag eerst even wilt proberen. Daarom kun je bij Yogaschool Alyna altijd eerst starten met een Gratis Proefles. Zo kun je zelf ontdekken of deze sportles in Schagen ook bij jou past. Vul het formulier in en ik neem binnen één dag contact met je op voor het inplannen van je proefles.