fbpx

Schagen Mediteert

Elke woensdag organiseren wij, Nick en Irene, van 20:00 tot 21:30 uur groepsmeditaties bij ons thuis voor meer ontspanning, verbinding, stilte, groei en inspiratie. En dit doen wij samen met een groep fijne, enthousiaste en open mensen! Maar we willen jou er ook bij hebben!

Waarom zijn we Schagen Mediteert gestart?

Wij hebben altijd al een droom gehad om een plek te bieden voor mensen waar ze weer even tot zichzelf kunnen komen. Waar ze even uit de sneltrein van het leven kunnen stappen en weer even kunnen voelen wat voor hen belangrijk is in dit leven en vooral om even dicht bij hunzelf te zijn. Een plek waar je niet mooi, stoer en goed genoeg hoeft te zijn. Maar gewoon een plek waar je jezelf kunt zijn én waar je vanuit de stilte de juiste antwoorden krijgt die je verder helpen in het leven.

De sfeer tijdens deze avond kun je het beste omschrijven als ontspannen, ongedwongen, harmonieus en liefdevol. We praten, lachen en genieten van de stilte met elkaar. We gaan de diepte in, maar blijven ook lekker nuchter en praktisch waarin humor niet mag ontbreken.

Hoe verloopt deze meditatie-avond?

1. We starten deze avond met een kopje thee en een korte inspirerende lezing waarin wij dieper ingaan op het thema van de week, of actualiteit.
2. Vervolgens gaan we samen een half uur mediteren. Schrik niet! Een half uur lijkt lang, maar als je het gezamenlijk doet gaat het veel gemakkelijker en kunnen je sneller in ontspanning komen.
3. We sluiten de avond af met een kringgesprek dat wordt geleid door Nick. Ervaring leert dat dit gesprek veel inzicht en persoonlijke groei met zich meebrengt.

Ons doel is dat je elke avond geïnspireerd, met nieuwe inzichten en een rijker bewustzijn naar huis gaat!

Wil jij hier ook een keer bij zijn, of heb je vragen?

Je bent van harte welkom om gezellig mee te mediteren. We zullen je met open armen ontvangen. Vul het formulier in onderaan deze pagina en laat even je gegevens achter in het formulier dan nemen we contact met je op om je eerste proefles in te plannen.

“Fijne meditaties met prettige en liefdevolle begeleiding. Nick en Irene zijn mooie mensen die weten wat zij doen en waar zij het over hebben. Ze geven je een gevoel van warmte, veiligheid en vertrouwen. Dankzij de stilte in mezelf door deze avond durf ik meer keuzes en beslissingen maken vanuit mijn intuïtie en gevoel. Ik kan nu eerlijk naar mijzelf kijken in stilte en meer rust ervaren.”

– Laura IJzerman

“Ik ervaarde onrust in mijn hoofd en ik zocht een manier om ontspanning te vinden. Met deze meditatieavond heb ik nu houvast om te blijven mediteren. Met deze avond kan ik nu écht de tijd nemen om te mediteren. Keep up the good work, dankjewel.”

– Wim Koopman

“Fijne, afwisselende meditaties op deze avond. Het is echt als een stok achter de deur om te blijven mediteren. De liefdevolle benadering van Nick en Irene geeft me vertrouwen. Het is echt een toevoeging in mijn leven. Ik leer altijd weer iets nieuws over mezelf. Dankjewel!”

– Nancy Bakker

“Ik zit in een burn-out en dankzij Schagen Mediteert kan ik diezelfde avond lekkerder in slaap vallen nadat ik geweest ben. Ik kan ook weer woorden geven aan hoe ik me voel. Nick en Irene hebben een hele fijne energie en zijn erg behulpzaam. Dankzij deze avond weet ik nu waar ik het voor doe en wat mijn doel is. Je gaat altijd weg met een tip of advies waar je wat mee kan.”

– Jessica IJzerman

“Door veel onrust leek het mij een mooie stap om het spirituele te omarmen en op die manier te groeien en meer te groeien in rust. De meditaties op deze avond geven mij meer rust in het hoofd. De begeleiding is ook heel fijn, het voelt een beetje alsof ik bij de hand word genomen.”

– Roy Brantenaar

“Ik heb een periode van stress achter de rug, maar dankzij deze avond kom ik altijd relaxter thuis dan dat ik heen ging. Ik heb ook meer inzicht gekregen over mijzelf en hoe ik me meer kan ontwikkelen op gebied van geest in combinatie met lichaam. Nick en Irene laten je heel erg op je gemak voelen.”

– Rianne Vermeer

Vul het onderstaande formulier in om je Proefles aan te vragen.

Nadat je het formulier in heb gevuld nemen we contact met je op en verwelkomen we je graag tijdens de Schagen Mediteert avond.