fbpx

Privé Solo of Duo Yoga met Irene

Irene doet een yogapose

Privé Solo of Duo Yoga met Irene

Een privéles alleen, met vriend, vriendin óf familielid is een groot geschenk aan jezelf.

Ben je al groot fan van yoga of wil je juist kennis maken met yoga en heb je dus nog geen kennis van yoga? Dat kan allemaal in een privé yogales!

Een privé yogales kan prachtig dienen als een makkelijkere instap voor een reguliere yoga groepsles. Binnen een privé yogales kun je in jouw tempo én met alle veiligheid – zowel lichamelijk als mentaal – de yogahoudingen en filosofie leren kennen én werken aan jouw flexibiliteit en kracht.

Maar het kan ook zijn dat je liever in je eigen bubbel, zonder anderen en met alle aandacht van de yogadocente een les volgt! Een combinatie van groepsles en priveles is ook nog een mogelijkheid 🙂

We beginnen bij jou

Bij een privé yogales beginnen we bij het begin: wie ben jij en wie ben ik?

Daarom beginnen we altijd ontspannen en met een toegankelijke yogales om elkaar beter te leren kennen. Zo kan ik jouw lichaam, jouw mogelijkheden, behoeften en persoonlijkheid op een natuurlijke manier ontdekken, zodat we de yogales helemaal naar jouw wensen kunnen vormen.

Maar dit geldt natuurlijk ook voor jou! Op deze natuurlijke manier leer jij ook mij kennen.

Óók ontvang je vóór de eerste prive yogales een intakeformulier van mij waarin vragen staan, zodat ik jouw behoeften nog beter leer kennen.

De privé yogales met Irene

Typerende eigenschappen voor de lessen van Irene zijn het stimuleren van het kiezen voor jezelf, een rustig(er) tempo (dus geen poweryoga, maar wel actief bewegen!), veel voelen, juiste techniek en herhaling van de houdingen: voor meer focus op jezelf, meer gemak in de houdingen en een verdieping van je yogales-ervaring!

Met een rustig tempo bedoelen we te zeggen dat de focus van de yogales ligt op het beter leren begrijpen van de houding, het leren aanvoelen van je lichaam en het langer aanhouden van de yoga houdingen afgewisseld met af en toe een flow element.

We nemen dus de tijd. We ademen. We voelen. We proberen ons werkelijk te verbinden met onszelf en de yogales.

Langer in ontspanning

Ik neem iets langer de tijd tijdens de yogales, namelijk 1,5 uur per les. Waarom? Omdat een halfuurtje meer nét dat beetje extra geeft om veel dieper te komen in ontspanning, groei en verdieping.
Uit ervaring is gebleken dat de les transformatiever en effectiever is als we 1,5 uur de tijd nemen voor onszelf.
Het betekent niet perse dat je een half uur langer zeer actief bezig bent. Nee, het betekent dat de les meer ruimte biedt voor jouzelf! Voor het landen, aankomen en gronden in jezelf.

Ieder lichaam is anders

Verder worden er met blessures, stress en beperkingen automatisch rekening gehouden in de lessen. Hier wordt ook naar gevraagd in het intakeformulier.
Verder heb ik nog maar één ding te zeggen: “ik hoop je te mogen ontvangen in jouw privé yogales!” Veel liefs. 

Lestijden standaard rooster

Plan je les in via onderstaande knop. Kun je deze tijden niet? Neem dan contact met mij op via het onderstaande formulier op deze pagina. Dan kunnen we samen kijken naar een geschikte dag!

DagTijd
Maandag10:00 – 11:30
Dinsdag10:00 – 11:30
Vrijdag10:00 – 11:30

Tarieven

  • Duo: 45,-  (per persoon, 90 euro totaal)
  • Solo: 70,- 
  • Een privé duo of solo yoga les duurt 1,5 uur. 
  • Je kunt de privé yogalessen ook creatief invullen: bijvoorbeeld om de week een groepsles met daartussenin een privé yogales of 1 keer per maand een privé yogales of hoe het jou schikt!

Locatie

De privé yogalessen worden gegeven op Eikenweg 50, 1741VH te Schagen. Er is voldoende parkeergelegenheid voor fiets en auto.

Covid

Gezien de lessen thuis worden gegeven, zijn er geen speciale regels of voorschriften wat betreft Corona. De ruimte wordt geventileerd en het is mogelijk om afstand te houden. Laat vooral weten wat je prettig vindt, dan kunnen we in overleg de geschikte weg hierin vinden. Je bent in ieder geval van harte welkom!

“Ik heb nu een aantal privé yogalessen mogen ervaren bij Irene en niet één keer was hetzelfde. Irene kijkt goed naar wat je nodig hebt. Er is een goede balans tussen inspanning en ontspanning, heel fijn! Ik voel me daarna heerlijk. Ik vind haar een mooi en liefdevol mens.

– Claudia de Haas

“Een heerlijke yogales van Irene gehad. De les verliep met aandacht, liefde en respect. Het is fijn dat Irene veel aandacht besteed aan het goed uitvoeren van de houding. Hierdoor kan ik dieper in de houding en me lekkerder ontspannen. Ik voel me daarna altijd herboren.”

– Nancy Bakker

Voordelen Privé Yoga?

Privé Yoga met een Persoonlijke Yogalerares heeft een aantal unieke voordelen ten opzichte van yoga in groepslessen. Hieronder heb ik een aantal voordelen voor je op een rijtje gezet.

Persoonlijke wensen

Tijdens onze privelessen draait alles om jou. Met tijd en aandacht voor jouw persoonlijke wensen stellen we jouw ultieme Privé Yogales samen om er een mooie (yoga)reis van te maken waarin we werken naar jouw doel.

Gemakkelijk beginnen

Voor de eerste keer yoga doen in een groepsles kan een grote stap zijn. Daarom is een privéles een goede manier om te beginnen. Als beginnende yogi heb je wellicht veel vragen of voel je je onzeker. Dat snap ik. Tijdens de privélessen leer je de goede fundering aan basishoudingen met jouw unieke juiste uitlijning én leer je de filosofie en yogales structuren kennen. Zo bouw je in een vertrouwde omgeving aan zelfvertrouwen, flexibiliteit en kracht. 

Waar en wanneer jij wilt

Ben je druk en heb je een volle agenda? Ga je liever niet naar een groepsles? Of wil je liever een yogales thuis? Dat kan met Privé Yoga! In overleg kunnen we samen kijken of ik naar jou toe kan komen. Zo heb je geen last van reistijd, ongewenste prikkels of een vast lesrooster waar je omheen moet plannen. Op jouw eigen gekozen moment en locatie til je jouw yoga practice sneller naar een hoger niveau.

Persoonlijke tips

We bewandelen allemaal een unieke yogareis waarbij iedereen de houdingen net even anders doet dan de ander. Met Privé Yoga kan ik jou persoonlijke tips geven om de houding beter en veiliger uit te voeren.

 

Privéles met Vriendin

Duo yogales

Neem iemand mee naar jouw priveles, zo wordt de les goedkoper en het is ook heel leuk! Lijkt het je leuk om een yogales met vriend(in) of familielid te doen? Dan maak ik graag een les op maat voor jullie. Het kan zo leuk zijn om je yogareis te kunnen delen met iemand. Deze duo-les biedt inspanning en ontspanning, maar ook plezier.

Yoga Speciale Oefeningen

Je eigen bubbel

Privé Yoga is ook heerlijk als je ervan houdt om even in je eigen bubbel te bewegen zonder dat je afgeleid wordt door mede-studenten. Je bent samen met mij in een vertrouwde omgeving en niemand kan je storen of uit je concentratie halen.

Vragen of les inplannen? Neem dan contact op.

Ben je benieuwd of de Privé Yoga ook bij jou past of wil je een afspraak met mij inplannen? Neem dan contact met ons op. We helpen je graag en met alle liefde!