fbpx

Hey, Ik ben Irene!

Ik kwam in aanraking met het innerlijke pad van Yoga in 2015 en dit was ook tevens het jaar dat ik begon met mijn eerste Downward Facing Dog’s!

Máár daarvoor heb ik een groot deel van m’n leven in sportzalen gestaan: van scouting, volleybal tot dans. Ik danste veel en vaak. Ballet, hiphop, moderne dans & afro mix. Ook hardlopen, skeeleren en zwemmen waren favoriet.

Beweging zit dus in elke cel van m’n lichaam, kun je wel zeggen. Toch ben ik de verbinding met Beweging verloren geraakt doordat het tijd was voor meer innerlijke groei:

In dat jaar van 2015 kreeg ik van de één op andere dag depersonalisatie: dat ervoor zorgde dat in één klap mijn blik en richting in mijn leven veranderde. Ik ging mijzelf namelijk opeens allerlei vragen stellen: wie ben ik en wat doe ik hier? Ik stond opeens buiten mijn lichaam en dus was mijn perspectief op het leven letterlijk plots veranderd.

Dit was het beginpunt van mijn reis terug naar mijzelf op fysiek én spiritueel niveau.

Op fysiek niveau om terug te komen in mijn lichaam en op spiritueel niveau om mijn ware ik te leren kennen; mijn ziel én mijn authentieke ik als Irene. Ik was blijkbaar mijzelf totaal verloren door de jaren heen en het was – zo liet het leven mij weten – nodig tijd dat ik wakker werd voor mezelf en het Leven.

Dit was een hele zoektocht, waar ik heel vaak gevallen ben en weer opgestaan. Ik moest zoveel leren over de diepgang van het leven dat het mij vaak overweldigende. Toch heb ik uiteindelijk hele rijke en krachtige openbaringen gehad die mij op fysiek en spiritueel niveau een veel vrijer, gebalanceerder en gelukkiger mens hebben gemaakt.

En ook al is mijn reis nog lang niet klaar, ik deel wel dolgraag mijn passie voor het pad van bewustwording met anderen.

Want tijdens mijn zoektocht terug naar mijzelf, vond ik óók mijn passie weer voor beweging. Na vele jaren van heling en groei kom ik weer uit op exact hetzelfde meisje als vroeger, maar nu bewust.

Ook Beweging komt weer met net zoveel liefde terug in m’n hart als toen vóór depersonalisatie. Op de 1 of andere manier gaat m’n hart sneller kloppen van Beweging. Ik heb hard gezocht naar wat ik nu wil doen hier op aarde en opeens kwam het logische en verlossende woord: Bewust Bewegen uitdragen. Het combineren van sport, yoga en beweging of te wel “het bewust bewegen.” En ik had niet blijer kunnen zijn met dit antwoord op m’n vraag! 😄

En nu wil ik dus niets liever dan m’n passie voor Beweging en Spiritualiteit samenvoegen in de vorm van: Yoga Fit Mix. Want bewegen is spiritueel, het is een bewust iets dat je kan helpen in het wederom vinden van jezelf, vinden van vreugde, rust, overzicht en kracht. 

Laten we dat samen gaan ontdekken in de les!

Hopelijk tot snel 🙏🏼💛

Interesse of twijfels? Neem dan contact op.

Ben je benieuwd of Yogaschool Alyna bij jou past? Neem dan ook vooral contact op. Ik help je graag met alle liefde!

Irene doet downard facing dog yoga pose