fbpx

Minder Stress & Meer Energie

Online workshop

Op deze pagina kun jij meer informatie over de workshop Minder Stress & Meer Energie vinden.

We gunnen het iedereen om te groeien in dit leven en daarom bieden wij deze online workshop voor een gereduceerd tarief van 20€ aan.

We hebben deze workshop onder andere gegeven aan het team (100+ mensen) van CHANEL Benelux en hebben daar hele mooie reacties op mogen ontvangen.

We zijn er van overtuigd dat als jij minder stress en meer energie wilt in het leven dat deze workshop goed bij jou past. We wensen je veel plezier en succes met deze mooie workshop.

“Dankjewel Irene en Nick! Erg fijne workshop. Ik voel me gelijk weer meer Zen. De praktische tips om meer in balans te blijven neem ik zeker mee in het dagelijks leven, erg waardevol!”

– Esmée

“Super bedankt jongens! Erg waardevolle en fijne workshop. Jullie hebben een fijne energie dat erg aantstekelijk is. Vol me een stuk meer ontspannend. Dankjedankje!”

– Anne

Inhoud workshop

Deze workshop is opgedeeld in twee delen en duurt in totaal ongeveer 1 uur.

In het eerste deel van deze workshop gaan we onderzoeken hoe jij stap voor stap een leven kunt creëren waarin je meer energie ervaart en minder stress.

En in het tweede deel gaan we dieper in het op The Art of Taking Action and Letting go.
Balans is in het leven belangrijk om door de dag heen voldoende energie te ervaren zonder dat je overwhelmed raakt en stress ervaart. In dit deel ga je daarom leren wanneer je het beste kunt actiestappen kunt zetten en wanneer je beter alles even kunt loslaten.

We sluiten af met een simpele, maar krachtige tool die jij door de dag heen kunt doen zodat je aan het eind van de dag niet compleet leeg bent, maar nog energie over hebt.

 

Ga aan de slag met deze workshop

Via onderstaande knop kun jij de cursus aanschaffen en direct aan de slag.