fbpx

Yoga Fit Mix: hét alternatief voor Fitness in Schagen

“Een dynamische & leuke sportles toegankelijk voor iedereen en elk niveau!”

Yoga Fit Mix is alternatieve fitness in Schagen les met een unieke vorm van bewegen waarbij je de perfecte balans ervaart tussen ontspanning (Yin) en inspanning (Yang).

Sporten wordt leuk met Yoga Fit Mix!

Kun je maar geen geschikte sport vinden dat je leuk vindt? Een sport waarbij je sterker en flexibeler wordt zonder dat je uren naar de fitness hoeft?

Met Yoga Fit Mix heb je de kans om op een ontspannen manier weer lekker te sporten. Fitness (sporten) moet namelijk weer leuk zijn en niet zo statisch als in de sportschool.

Past deze alternatieve Fitness in Schagen bij mij?

Deze leuke fitnessles in Schagen past bij jou als de onderstaande punten jou aanspreken:

  • Je wilt graag beweeglijker worden;
  • Het lijkt je leuk om verschillende vormen van sport te leren zoals: Dans, Fitness, Yoga houdingen, Animal Movements;
  • Je ontdekt graag wat je lichaam kan;
  • Je wilt sterker worden;
  • Je zoekt ook wat meer rust in jezelf
  • Je wilt graag meer ontspanning en gronding
  • En wil je op een bewuste, ontspannen en gefocuste manier sporten, zónder dat je over je grens heen gepusht wordt?

Herken jij je in deze punten? Super mooi, want dan past Yoga Fit Mix goed bij jou!

Fitness Schagen alternatief sport

Waarom Yoga Fit Mix als alternatief voor Fitness in Schagen?

Sporten kan zo fijn zijn en zo goed voelen, maar er is vaak één probleem: tijdens fitness wordt het ego vaak competitief waardoor we sneller over ons grens heen gaan en we ons onzeker kunnen voelen.

Het ego focust zich namelijk alleen op het aantal herhalingen of het gewicht dat we kunnen tillen. Het focust zich op het uiterlijke vorm en zorgt er daardoor voor dat bewegen of sporten niet meer leuk is (omdat het nooit goed genoeg is) en zijn we er vaak na een tijdje weer klaar mee.

Maar sporten is veel meer dan alleen kilo’s tillen en herhalingen! Het is een prachtig innerlijk proces. En dat wil ik jou laten ervaren! Mijn doel is dan ook om jou weer het plezier van fitness en sporten te laten ervaren.

En als bij-product word je er heel flexibel, ontspannen, sterk en mobiel van én je leert jezelf ook nog eens kennen!

Voor wie is Yoga Fit Mix?

Deze sportles is toegankelijk voor iedereen die graag op een leuke manier wilt sporten. Als je graag wilt weten wat je lichaam allemaal kan zonder dat je over je eigen grenzen heen gaat, dan past deze les ook bij jou. Iedereen kan mee doen, omdat iedereen kan bewegen binnen zijn of haar mogelijkheden.

Het enige wat hiervoor nodig is: vertrouwen, een beetje moed en wat doorzettings-vermogen om nieuwe bewegingen uit te proberen.

“Elk individu kan sterker worden en nieuwe dingen aanleren: deze mogelijkheden wil ik in jou, op een verantwoorde manier naar boven halen. Binnen jouw kaders natuurlijk!”

Als je twijfelt of het ook geschikt is voor jouw lichaam? Neem dan gerust even contact op, dan kan ik jou van advies voorzien.

Fitness in Schagen instructeur Irene

Hoe verloopt de les?

In grote lijnen verloopt deze alternatief voor Fitness in Schagen als volgt:

  1. We beginnen de les altijd met een stukje gronding om eventjes tot jezelf te komen.
  2. Daarna gaan we dynamische bewegingen doen uit verschillende disciplines, denk aan: Hatha Yoga, Dans, Fitness en Animal Movements.
  3. We sluiten de les altijd af met het stretchen van onze spieren middels Yin Yoga en sluiten af met gronding meditatie.

“Je leert allerlei verschillende bewegingsvormen aan, dat van maand tot maand kan veranderen. Je zult verbaast staan hoeveel levensenergie en vreugde je kunt ervaren tijdens het bewegen naar jouw kunnen.”

Ervaar hét alternatief voor Fitness in Schagen met een Gratis Proefles

Uiteindelijk kun je de les het beste zelf even ervaren. Daarom bied ik je een Gratis Proefles aan. Klik op de onderstaande knop en vul je gegevens in. Ik neem binnen één dag contact met je op voor het inplannen van je eerste Yoga Fit Mix les! Bekijk hier het actuele lesrooster.

De voordelen van Yoga Fit Mix:

Deze alternatief voor Fitness in Schagen bij Yogaschool Alyna heeft een aantal unieke kenmerken. Ik heb er een aantal voor je op een rijtje gezet.

Voel de levensenergie stromen

Met deze alternatief voor Fitness in Schagen kun je op een leuke manier weer heel bewust de levensenergie door je heen voelen stromen.
fitness in schagen alternatief sterker worden

Bewust sterker worden

We sporten op een bewuste manier, waardoor je sterker wordt zónder over je grens heen te gaan. Zo is de kans op blessures ook veel kleiner.
yoga schagen pose

Meer flexibiliteit

We doen ook verschillende yoga-houdingen waar je meer flexibiliteit van ontwikkelt. Ook is er voldoende tijd voor het stretchen van je spieren.
fitness schagen alternatief voor meer rust

Meer rust in je hoofd

Met Yoga Fit Mix krijg je ook meer rust in je hoofd omdat we de perfecte balans hanteren tussen inspanning en ontspanning.
meer zelfvertrouwen en plezier

Meer plezier en zelfverzekerdheid

We focussen ons ook op het hervinden van plezier in fitness en sport. Daarnaast heerst er een open sfeer waar niet geoordeeld wordt wat leidt tot meer zelfverzekerdheid.
leuke fitnessles in schagen

Gewoon lekker sporten!

En uiteindelijk is het gewoon een hele leuke alternatieve fitnessles waar je graag naar toe gaat!

Vraag je Gratis Proefles aan!

De eerste stap zetten is altijd lastig, dat snap ik. Daarom kun je Yogaschool Alyna eerst met een proefles ervaren. Zo kun je zelf ontdekken of deze Fitness in Schagen alternatief goed bij jou past. Vul onderstaande formulier in en ik neem binnen één werkdag contact met je op om je proefles in te plannen.