fbpx

Klantervaringen

We dankbaar voor al deze fijne, unieke ervaringen. Mooie woorden van mooie mensen.

Yoga ervaringen

“Een heerlijke yogales van Irene gehad. De les verliep met aandacht, liefde en respect. Het is fijn dat Irene veel aandacht besteed aan het goed uitvoeren van de houding. Hierdoor kan ik dieper in de houding en me lekkerder ontspannen. Ik voel me daarna altijd herboren.”

– Nancy Bakker

“Ik heb nu een aantal yogalessen mogen ervaren bij Irene en niet 1 keer was hetzelfde. Irene kijkt goed naar wat je nodig hebt. Er is een goede balans tussen inspanning en ontspanning, heel fijn! Ik voel me daarna heerlijk. Ik vind haar een mooi en liefdevol mens.

– Claudia de Haas

Hele fijne lessen met aandacht. Voel mij ontzettend goed na een les en rust in mijn hoofd..

– Marion

“Sinds jaren weer eens een yogales gevolgd, en oh wat was het fijn! Weer even helemaal tot mezelf kunnen komen door de fijne begeleiding van Irene. En tegelijkertijd lekker actief ontspannen en bezig zijn met je lichaam. Met name door de extra achtergrondinformatie ook nét dat beetje meer kunnen doen. Dankje Ireen!”

– Boukje Heidstra

“Mijn eerste echte yogales, wat een beleving! Irene leidde iedereen heel goed door alle oefeningen en legde het tot de kleinste details uit en creëerde een hele prettig sfeer. Na de tijd heerlijk ontspannen naar huis gegaan ??”

– Reinier Nauta

Ik heb inmiddels een aantal yoga lessen bij Irene mogen ervaren, en het is echt thuis komen..in mijn lichaam en uit mijn hoofd. Vooral dat laatste is een opgave voor mij, maar dankzij de rust, veiligheid, duidelijke instructies en sfeer lukt het mij om helemaal in het moment te zijn. Een cadeautje voor mezelf iedere week?

– Debby Kroon