fbpx

Speciaal voor nog 6 Vrouwen uit Schagen en omgeving:

4-Weken Body & Mind Programma

“In 4 weken meer rust en balans in jezelf”

4-Weken Ontspan Programma
Ontspannen en Actieve Hatha Yoga + Meditatie
Voor elk niveau en lichaam toegankelijk
 Start: elke dinsdag 19:30 of donderdag 10:00

LET OP: Er is beperkt plek. Vol = Vol.

Dit programma is speciaal voor mensen die graag meer rust en ontspanning willen ervaren.

Professionele begeleiding
 
Ontspannen en Actieve Hatha Yoga voor elk niveau en elk lichaam
Inclusief Meditatieles voor meer rust in je hoofd

LET OP: Er is beperkt plek. Vol = Vol.

Wat anderen zeggen…

“Ik heb nu een aantal yogalessen mogen ervaren bij Irene en niet 1 keer was hetzelfde. Irene kijkt goed naar wat je nodig hebt. Er is een goede balans tussen inspanning en ontspanning, heel fijn! Ik voel me daarna heerlijk. Ik vind haar een mooi en liefdevol mens.

– Claudia de Haas

“Sinds jaren weer eens een yogales gevolgd, en oh wat was het fijn! Weer even helemaal tot mezelf kunnen komen door de fijne begeleiding van Irene. En tegelijkertijd lekker actief ontspannen en bezig zijn met je lichaam. Met name door de extra achtergrondinformatie ook nét dat beetje meer kunnen doen. Dankje Ireen!”

– Boukje Heidstra

“Fijne meditaties met prettige en liefdevolle begeleiding. Dankzij de stilte in mezelf door meditatie durf ik meer keuzes en beslissingen maken vanuit mijn intuiïtie en gevoel. Ik kan nu eerlijk naar mijzelf kijken in stilte en meer rust ervaren.”

– Laura IJzerman

“Een heerlijke yogales van Irene gehad. De les verliep met aandacht, liefde en respect. Het is fijn dat Irene veel aandacht besteed aan het goed uitvoeren van de houding. Hierdoor kan ik dieper in de houding en me lekkerder ontspannen. Ik voel me daarna altijd herboren.”

– Nancy Bakker

Aanmelden kan nog:

Zet nu die eerste stap naar meer rust en ontspanning.

Want je verdient het.